История

Калъф Фаберже с обков от масивно сребро и емайлирано покритие, майстор Анна Ринг – Санкт Петербург, 1904-1908.

Историята на тютюнопушенето и шмъркането на тютюн започва още в началото на 17 век. Един от известните художници тогава е Питър Карл Фаберже, който е създал патентовани разнообразни дизайни и е изработил изключително много луксозни кутии за тютюн, които били предназначени предимно за луксозни подаръци за елита на обществото в района на Англия и Русия.

ДИСКРЕТНА | ЕЛЕГАНТНА | ХИГИЕНИЧНА

ДИСКРЕТНА:

Кутията Royal Box Ви дава пълна дискретност и Ви гарантира, че по-съвсем необезпокояван от чуждите погледи начин и без никакво притеснение ще може да използвате съдържанието и, колкото пъти и когато Вие прецените.

ЕЛЕГАНТНА:

Кутията Royal Box, с нейните невероятни и уникални дизайни, пасващи на всеки индивидиуален стил на всеки потребител съчетава в едно цяло красота, лукс и удобство.

ХИГИЕНИЧНА:

Кутията Royal Box Ви позволява да запазите личната си хигиена, имайки предвид факта, че всички възможни заболявания са със 100% сигурно предаване през носната лигавица, както и редица вируси и опасни бактерии, чието наличие е сигурно в обществени тоалетни и други подобни места, както и по всички банкноти, които най-често се използват за шмъркане.